Rijkssubsidie isolatie

rijkssubsidieisolatie.nl

Offerte

Geheel vrijblijvendDe gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement

Isoleren is dé trend in 2018!

Omdat de energie prijzen explosief gaan stijgen de komende jaren wil iedereen zijn huis isoleren. Maar hoe wordt die isolatie betaald? Is er nog wat te halen uit de subsidiepot van het Rijk? En welke isolatie mogelijkheden zijn er? Welk isolatie materiaal voldoet aan de huidige eisen? Wat is het rendement van deze isolatie?
Kosten van isolatie


Een grote vraag is; wat kost isoleren

Dit kunnen we u niet zo zeggen omdat het aanbrengen van isolatie voor elk gebouw en in elke situatie verschillend is. De kosten voor het isoleren van uw huis hangt van verschillende factoren af. Belangrijke factoren zijn; de oppervlakte maten, de gewenste isolatiewaarde(s), de constructie van dak, vloer en muren, de toe te passen isolatie materialen, de bereikbaarheid van het huis.

Wij geven u hieronder een globale indicatie van de kosten van het isoleren van een gemiddeld woonhuis.


Soort isolatie / Gemiddelde prijs per m2

  • Gevel isolatie / tussen de € 15 en € 130
  • Vloer isolatie / tussen de € 25 en € 50
  • Dak isolatie / tussen de € 40 en € 60
  • Kruipruimte isolatie / tussen de € 20 en € 25
Isoleren en subsidie regelingenHelaas, de subsidiepot van het Rijk is leeg. Alleen via een VvE kan nog subsidie voor het isoleren van een woning worden aangevraagd.


Maar we hebben ook goed nieuws, u kunt gebruik maken van het verlaagde BTW tarief wanneer u besluit om het aanbrengen van woning isolatie aan ons uit te besteden én uw woning ouder is dan 2 jaar. Voor de uren die wij besteden aan het aanbrengen van de isolatie betaald u geen 21% maar 6 %.


Er bestaan ook andere regelingen waarmee u de isolatie van uw woning zou kunnen betalen. Wij kunnen voor u nagaan of de gemeente of de provincie nog subsidie mogelijkheden heeft.


Isoleren is besparen op de energie rekening

Door het isoleren van uw woning bespaart u op de energie rekening. Door deze besparing heeft u binnen korte tijd ook de investering terug verdiend van uw woning isolatie.


Offerte aanvraag