Over ons

Offerte

Geheel vrijblijvend


Wilt u ook besparen op uw energie rekening? Dat kan eenvoudig door middel van het laten isoleren van uw woning, Wist u dat een gemiddelde eengezinswoning zonder isolatie maar liefst ruim 3000 m3 gas verbruikt. Een groot deel van de warmte gaat verloren via de ramen, gevel, het dak en de vloer. 


Eenzelfde woning maar dan  goed geïsoleerd heeft tussen de maar 600 m3 en 1000 m3 gas nodig.  


Dat scheelt minimaal 2000 m3 gas  op jaarbasis. En met de huidige energie prijzen scheelt dit heel veel voor uw portemonnee.Gratis advies over woning isolatie


Als u ook wilt besparen op uw energie rekening neem dan eens contact op met ons voor een gratis advies over de mogelijkheden tot isoleren van uw woning. Een van de bij ons aangesloten adviseurs komt bij u thuis voor een gedegen onderzoek van uw woning. Hij bekijkt de dak constructie, de vloeren, de spouw muren en de kruipruimte. Hij vraagt uw wensen en aan de hand hiervan en van het onderzoek stelt hij een isolatie plan samen. Voor u overgaat tot het isoleren van uw woning kan hij ook samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn om subsidie aan te vragen. Helaas is de subsidiepot van het Rijk leeg maar vaak hebben Provincie en Gemeente nog wel de mogelijkheid om subsidiegeld aan te vragen.
De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement
Vrijblijvende offerte


U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte naar aanleiding van het gratis advies van onze adviseur. Deze offerte is op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen en uw woning.Wie zijn wij en wat doen wij?


Wij zijn een gekwalificeerd en gecertificeerd isolatiebedrijf gespecialiseerd in spouwmuur isolatie, vloer isolatie, dak isolatie en verdiepingsvloer isolatie en in het bezit van het KOMO proces certificaat voor het isoleren van spouwmuren met minerale wol. Wij werken enkel met duurzame materialen en gekwalificeerd personeel. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit. Wij geven op al onze geleverde producten of werkzaamheden 10 jaar garantie.

Offerte aanvraag